Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

15 години независност на Република Косово

На покана на Амбасадата на Република Косово во Република Северна Македонија, по повод одбележување на годишнината од независноста на нашиот северен сосед, покрај  бројни делегации од земјава, на Свечената академија присуствуваше и  делегација на Општина Куманово.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст