Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

15-ти Јубилеен Меѓународен Тамбурашки Фестивал

Под покровителство на Градоначалникот и Советот на Општина Куманово, а во организација на Фондацијата за култура и спорт, со поддршка од Министерството за култура, на 23 и 24 август (петок и сабота) на градскиот плоштад во Куманово ќе се одржи 15-ти Меѓународен тамбурашки фестивал – Куманово 2019.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст