Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

21-ва традиционална манифестација “Денови на мед”

На градскиот плоштад во Куманово денеска по 21-ви пат беше отворена манифестацијата „Денови на мед“, традиционално организирана од страна на пчеларското здружение „Пчела”- Куманово, со поддршка од Општина Куманово. На саемската манифестација учество зедоа пчелари од нашиот град, кои пред граѓаните ги изложија своите пчелни производи. Настанот го отвори градоначалникот на Општина Куманово, Максим Димитриевски.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст