Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

75 Vjetori i formimit të Brigadës së 3 – të Sulmuese të Maqedonisë

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari i Komunës, Maksim Dimitrievski dhe Kryetari i Këshillit, Atina Murgashanska, vunë lule para pllakës përkujtimore në f. Zheglan, me rastin e 75 Vjetorit të formimit të Brigadës së Tretë Sulmuese të Maqedonisë.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст