Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

76-годишнина од формирањето на III-та МУБ

Во организација на Општинскиот одбор на Сојуз на борци од НОАВМ 1941-1945 година и граѓаните продолжувачи-Куманово, денеска се одбележа 76-годишнината од формирањето на III-та Македонска ударна бригада.

Делегација од Општина Куманово, предводена од Секретарот на општината Десанка Стошевска положи свежо цвеќе пред Спомен плочата во училишниот двор во село Жегљане.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст