Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

77 vjetori i themelit të Brigadës së 3 – të Sulmuese Maqedonase

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Sot u shënua 77 vjetori i formimit të Brigadës së 3-të Sulmuese Maqedonase në fshatin Zhegljan, organizuar tradicionalisht nga Bordi Komunal i Lidhjes së Luftëtarëve nga LAÇNM 1941-1945 dhe pinjollëve të tyre – Kumanovë. Të pranishmëve iu drejtua Zora Ivanovska, anëtare e kryesisë së Lidhjes së Luftëtarëve-Kumanovë. Delegacionet e Lidhjes së Veteranëve, Komuna e Kumanovës, Komuna e Staro Nagoriçanit, ARM dhe delegacione të tjera vendosën lule të freskëta në vendin ku u formua Brigada.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст