Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Aksion ekologjik në lagjen “Goce Dellçev”

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Në vigjilie të ditës së pastrimit – 15 Shtator, Komuna e Kumanovës, NP “Pastrimi dhe gjelbërimi” SPB Kumanovë dhe Shoqata “Aksionarët e Kumanovës”, sot realizuan aksionin ekologjin në l. Goce Dellçev.

Pas aksionit, Kryetari Maksim Dimitrievski mbolli fidanë në dy sheshet e qytetit dhe shpërndau broshura edukative për mjedis të pastër jetësor.

Gjithashtu, Kryetari i kontrolloi punët ndërtimore për riparim të dy shesheve, konkretisht të shkallëve ku punohet intenzivisht.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст