Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Aksion ekologjik në vendin për piknik Uji i Ftohtë

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Sot, Kryetari i Komunës së Kumanovës Dimitrievski, së bashku me Komandantin e Komandës së Operacioneve Gjeneral Major Pavle Arsoski, Zëvendës Komandantin e Komandës së Operacioneve Gjeneral Brigade Orce Jordev, Komandantin e Brigadës së Evropës Juglindore SEEBRIG, Gjeneral Brigade Besnik Emini në vendin për piknik Uji i Ftohtë mbolli fidanë gjetherënës dhe gjethmbajtës, shkurre zbukuruese, pisha të bardha dhe selvi për pyllëzim masiv. Ky është një tjetër aksion ekologjik për gjelbërimin e këtij vendi pikniku, me qëllim që të ruhet një mjedis i shëndetshëm jetësor.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст