Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Aksion ekologjik për rregullim të sipërfaqeve të gjelbra

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Në kuadër të projektit “Kumanova e gjelbër”, Komuna e Kumanovës, Aksionistët e Kumanovës dhe NP “Pastrimi dhe gjelbërimi”, organizuan aksionin ekologjik për rregullim të sipërfaqeve të gjelbra në l. Goce Dellçev.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст