Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Aktivisht po punohet në zgjerimin e rrjetit të kanalizimit atmosferik dhe fekal

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Vazhdojnë aktivitetet për zgjerimin e rrjetit të kanalizimit atmosferik në rr. 4 Korriku, si dhe kanalizimit fekal në Kojnare të Poshtme.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст