Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Амбасадорка на САД во посета на општина Куманово

Градоначалникот на општина Куманово Максим Димитриевски денеска во својот кабинет оствари средба со амбасадорка на САД во РСМ, Н.Е. Анџела П. Агелер. На првата официјална средба се разговараше за состојбата во локалната самоуправа и на други актуелни теми. кои ќе донесат продлабочување на соработката и отворање на нови можности за спроведување на проекти, значајни за подобар животен стандард на граѓаните. По средбата градоначалникот и амбасадорката го посетија детскиот ликовен камп АСНОМ.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст