Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Deklaratë e udhëheqësit të autorizuar të Sektorit për kulturë, sport, mbrojtje sociale, të fëmijëve dhe shëndetësore në lidhje me thirrjen publike për mbajtjen e manifestimeve kulturore në Komunën e Kumanovës gjatë vitit 2022

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Deklaratën e Aleksandar Kërstevskit, udhëheqës i autorizuar i Sektorit për kulturë, sport, mbrojtje sociale, mbrojtje të fëmijëve dhe mbrojtje shëndetësore lidhur me Thirrjen publike për mbledhjen e kërkesave për shfrytëzim të mjeteve nga Buxheti i Komunës së Kumanovës për vitin 2022 të dedikuara për financimin e Programit të manifestimeve kulturore të Komunës së Kumanovës për vitin 2022, mund ta shihni këtu:

 

Линк од Јавниот повик:

Линк од Јавниот повик за прибирање на барања за користење на средства од Буџетот на Општина Куманово за 2022 година наменети за финансирање на Програма за културни манифестации на Општина Куманово за 2022 година бр. 01-1467/3 од 09.02.2022 година

Линк од извадокот од Програмата за културни манифестации на Општина Куманово за 2022 година

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст