Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Delegacioni i Këshillit të Komunës së Kumanovës në akademi solemne në Vranjë

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Me rastin e Ditës së qytetit të Vranjës (Serbi) dhe 140 Vjetorit të çlirimit nga robëria turke, përfaqësues të Këshillit të Komunës së Kumanovës ishin të pranishëm në akademinë solemne që ishte organizuar me këtë rast.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст