Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Dezinsektim larvicid në Kumanovë

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Më 09.04.2020 (e enjte) në territorin e Komunës së Kumanovës është bërë dezinsektimi larvicid, që ka për qëllim zhdukejn e larvave dhe mushkonjave. Kjo është hera e parë që gjatë këtij viti do të bëhet në ujëra të qëndrueshëm (bare përskaj lumenjve, ujërave jo të rrjedhshëm) në Komunë.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст