Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Dezinsektimi larvicid – Njoftim

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Më 25 Mars (e hënë) në territorin e Komunës së Kumanovës do të bëhet dezinsektimi larvicid, që ka për qëllim shkatërrimin e larvave dhe moshkonjave. Në rast të kushteve të pa volitshme kohore, aktiviteti i njëjtë prolongohet për ditën e nesërme.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст