Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Dhurata për Vitin e Ri për fëmijët pa prindër dhe përkujdesje prindërore

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Në një atmosferë të gëzueshme kaloi takimi tradicional i Vitit të Ri në Komunën e Kumanovës, me Babagjyshin dhe fëmijët e Qendrës për punë sociale – Kumanovë.
Kryetarja e Këshillit të Komunës, Ivana Gjorgjievska, së bashku me Babagjyshin, ndanë pako për Vitin e Ri për fëmijët pa prindër dhe përkujdesje prindërore, të cilët janë të vendosur në familje kujdestare.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст