Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Dimitrievski u ndau certifikata përfaqësuesve të shërbimeve profesionale dhe arsimtarëve të shkollave komunale

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Në Kumanovë, u mbajtën 4 trajnime dy ditore, të destinuara për shërbimet profesionale në shkolla me temën “Njohja, parandalimi dhe trajtimi i sjelljes së dhunshme dhe agresive dhe ekstremizmit në mesin e nxënësve në shkollat ​​fillore dhe të mesme në komunën e Kumanovës”. Këto trajnime u realizuan nga Rrjeti i Qyteteve të Forta dhe Instituti për Politikat Evropiane Arsimore, Socio-Kulturore dhe Ekonomike-BE për Ty-Shkup, me mbështetjen e Komunës së Kumanovës. Në trajnim morën pjesë përfaqësues të sektorit për arsim në Komunën e Kumanovës dhe punonjës në shërbimet profesionale të shkollave fillore dhe të mesme të komunës. Në përputhje me trajnimet, Kryetari i Komunës së Kumanovës Dimitrievski u ndau certifikata për përfundim të trajnimit me sukses përfaqësuesve të shërbimeve profesionale dhe arsimtarëve nga shkollat ​​fillore dhe të mesme në Komunën e Kumanovës. Përveç Dimitrievskit, ngjarja u drejtua nga koordinatori i Rrjetit të Qyteteve të Forta për Ballkanin dhe Azinë Qendrore, Simeon Dukiq dhe një përfaqësues i Institutit për Politika Evropiane Arsimore, Socio-Kulturore dhe Ekonomike-BE për Tys-Shkup, prof. Dr. Elizabeta Tomevska Ilievska.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст