Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Dita e Grave Sipërmarrëse në Komunën e Kumanovës

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Në shenjë mbështetjeje të grave sipërmarrëse  dhe zhvillimit ekonomik lokal, sot Kryetarja e Këshillit të Komunës së Kumanovës, Atina Murgashanska në bashkëpunim me Klubin e Këshilltareve nga Këshilli Komunal, i cili përfshin këshilltare nga të gjitha partitë politike, organizoi Ditën e Grave Sipërmarrëse. pjesë e ngjarrjes ishin kryetare të këshillave dhe komunave dhe këshilltare nga Këshilli i Komunës së Kumanovës. Brenda ngjarjes u prezantuan disa kompani të suksesshme, të udhëhequra nga anëtarë të gjinisë së bukur, duke vizituar dhe shkëmbyer përvoja në këtë fushë. Të ftuarit patën mundësinë të vizitojnë dhe të njihen drejtpërdrejt me punën e: fabrikës së këpucëve “Gleçer”, “Furra e Qytetit” dhe qumështoren “Buçen Kozjak” nga qyteti ynë.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст