Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Dita Evropiane e Sportit në Shkolla 2021

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Me iniciativë dhe nën kujdesin e Kryetarit të Komunës së Kumanovës, Maksim Dimitrievski, organizuar nga Lidhja Komunale e Sporteve, Lidhja Komunale e Sporteve Shkollore dhe Shoqata e Pedagogëve Sportiv-Kumanovë, në bashkëpunim me Sektorin e Arsimit të Komunës së Kumanovës, në Memorialin Kosturnica u mbajt Dita Evropiane të Sporteve në shkolla ​​2021. Kjo ditë shënohet me aktivitete fizike nga nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme në Komunën e Kumanovës dhe shkollat ​​fillore në Komunën e Staro Nagoriçanit. Kryetari i Komunës së Kumanovës Dimitrievski mori pjesë në këtë ngjarje sportive, duke ndjekur ushtrimet në shkallë, duke ecur dhe vrapuar lehtë me shkopinj, futsal, duke luajtur me dy gola në një fushë futbolli me një top Pilates, hendboll, servë. Qëllimi i këtij evenimenti sportiv masiv është kryerja e aktiviteteve fizike, të cilat do t’i inkurajojnë nxënësit të argëtohen dhe zbaviten, me qëllim avancimin e shëndetit të tyre.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст