Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Donacion – 17 laptopë për Komunën e Kumanovës

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Komuna e Kumanovës pranoi një donacion prej gjashtëmbëdhjetë laptopë nga Shoqata për Zhvillim Demokratik të Romëve “Sonce” -Tetovë. Donacioni, i cili do të dedikohet për mbështetje të nxënësve të shkollave fillore nga familje të rrezikuara sociale, u mor nga Kryetari i Komunës Dimitrievski. Donacioni është siguruar në kuadër të projektit “Forcimi i kapaciteteve lokale për zbatimin e Agjendës 2030 dhe parimi – Askush nuk duhet të lihet jashtë -“, në partneritet me Shoqatën e Komunave Bashkësia e Njësive të Vetëqeverisjes Lokale të Republikës së Maqedonisë së Veriut – BNJVL. Projekti zbatohet nga NALAS-Rrjeti i Shoqatave të Autoriteteve Lokale nga EJL dhe BNJVL, në bashkëpunim me GIZ, në emër të Ministrisë Federale Gjermane për Bashkëpunim Ekonomik dhe Zhvillim

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст