Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Едукативни работилници

Денеска отсек за превенција и општински совет за превенција на детско престапништво, започнаа со едукативна работилница за првачиња од ООУ “Браќа Рибар” и ООУ “Христијан Тодоровски Карпош” на тема: “Безбедно дома и на улица” .За учениците од останатите одделенија од овие две училишта исто така се одржа работилница на тема:”Врсничко насилство”. Вакви работилници во текот на неделата предвидено е да се одржат и во ООУ “Браќа Миладиновци” и ООУ “Кочо Рацин”.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст