Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ekspozita e XIV ndërkombëtare e fotografive artistike Foto Sallon Kumanovë 2020

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Me rastin e kremtimit të Ditës së Çlirimit të Kumanovës,11 nëntor, para pllajës së INQK Trajko Prokopiev-Kumanovë, u hap Ekspozita XIV ndërkombëtare e fotografive artistike Foto Sallon Kumanova 2020, i organizuar tradicionalisht nga Foto Kino Klubi Kozjak – Kumanovë. Morën pjesë gjashtëdhjetë shtete të botës, dhe u ekspozuan njëzet vepra të vlerësuara. Në ngjarje mori pjesë edhe Sekretari i Komunës së Kumanovës, Aleksandar Gelevski.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст