Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ekspozitë bienale e fotografive dhe grafikave 2020

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Në Shtëpinë e Artizanateve u hap Ekspozita bienale e pikturave dhe Grafikave nga Kampi i Pikturave për Fëmijë KAÇKM për vitin 2019 dhe 2020. Janë ekspozuar punime nga nxënës të shkollave fillore komunale, përdorues të Qendrës për Personat me Aftësi të Kufizuara Intelektuale “Poraka Nasha” dhe Qendrës Ditore për Personat me Aftësi të Kufizuara Intelektuale – Kumanovë, të cilët krijuan në teknika të ndryshme.

Ekspozita bienale mbahet për të katërtin vit radhazi, organizuar nga Fondacioni për Kulturë dhe Sporte Kumanova, nën kujdesin e Kryetarit të Komunës dhe Këshillit të Komunës së Kumanovës.
Fotografitë dhe grafikat e ekspozuar do t’u dhurohen përdoruesve të “Poraka Nasha”. Në këtë ngjarje mbajti fjalilm edhe Sekretari i Komunës së Kumanovës, Aleksandar Gelevski.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст