Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

„Бегај еве ја жена ти 2 – па не баш“

Овој настан е завршен

Режија: Коле Ангеловски
Актерска екипа: Горан Илиќ, Дубравка Киселички, Владо Дојчиноски, Кети Дончевска Илиќ, Александра Михајловска, Илија Струмениковски к.г., Давид Илиќ к.г. 

Па, не баш! е типична комедија на ситуации градена врз текстуалната предлошка Caught in the Net (Фатен во мрежa) на британскиот мајстор на комедијата Реј Куни. Таа претставува „легитимно“ продолжение на Бегај еве ја жена ти од 2004 година – најиграната комедија на кумановската сцена во последните две децении.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст