Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

На погрешно место во погрешно време

Овој настан е завршен

Во режија на Мирослав Петковиќ, по мотиви на Франсис Вебер.

Актерска екипа: Марко Трајковиќ, Чедомир Митевски, Владо Дојчиновски, Александра Михајловска, Мишо Димитриевски, Антонио Пешевски и Дејан Димчевски.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст