Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

500 години Куманово

Овој настан е завршен

По повод 500 години Куманово и Ден На Град – 11ти Ноември, Општина Куманово организира богата културно уметничка програма.

[pdf-embedder url=”https://kumanovo.gov.mk/wp-content/uploads/2019/10/11-Noemvri-Programa-2019-katalogce-compressed-1.pdf” title=”11 Noemvri-Programa 2019-katalogce-compressed (1)”]
Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст