Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Filloi realitimi i projektit për ndërtim të fushave të sportit dhe rregullimit të parterit në Përmendoren Kosturnica

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Si pjesë e projektit “Forcimi i vlerave të trashëgimisë kulturore dhe natyrore”, do të fillojë rregullimi i parterit të Memorialit Kosturnica. Projekti financohet nga BE përmes Programit të Bashkëpunimit Ndërkufitar ndërmjet Kosovës dhe RMV. Parashikohet ndërtimi i fushave sportive për: futboll, basketboll dhe tenis, si dhe vendosja e pajisjeve urbane në disa pozicione, si më poshtë: pajisje për ushtrime, kosha plehrash dhe stola për pushim, ndërtimi i shtigjeve zbukuruese për sporte rekreative.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст