Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Filloi shënimi i Javës së Fëmijëve

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Në ditën e parë të shënimit të Javës së Fëmijëve, Kryetari i Komunës, Maksim Dimitrievski, organizoi pranim për fëmijë dhe nxënës. Gjatë vizitës së sotme në komunë, ata për së afërmi u njoftuan me punën e Kryetarit të Komunës dhe vetëqeverisjes lokale. Para Kryetarit, fëmijët u prezantuan me këngë dhe poezi, kurse i dhuruan edhe krijime të tyre personale.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст