Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Gara ndërkombëtare e çiklizmit malor

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Në Kumanovë për herë të parë u mbajt gara ndërkombëtare e çiklizmit malor. Tetëdhjetë çiklistë nga Maqedonia, Sebria, Bullgaria dhe Greqia e kanë pushtuar rrugën drejt lokalitetit Uji i Ftohtë në Kumanovë. Çiklistët garuan në shumë kategori, elit meshkuj, elit femra, juniorë, kadetë, masters dhe hobistë. Pjesë e kësaj ngjarje ishte edhe Kryetari i Komunës Maksim Dimitrievski.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст