Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ivana Gjorgjievska është kryetare e re e Këshillit të Komunës së Kumanovës

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Në mbledhjen e parë konstituive të përbërjes së sapozgjedhur të
Këshillit të Komunës së Kumanovës, Ivana Gjorgjievska nga iniciativa qytetare “Për Kumanovën tonë” me shumicë votash të anëtarëve të Këshillit
u zgjodh kryetare e re e Këshillit të Komunës. Gjorgjievska do
ta ushtrojë funksionin e kryetarit të Këshillit të Komunës së Kumanovës në
periudhës së ardhshme.
Sipas rendit të ditës, u shteruan edhe të gjitha pikat e parapara
shtesë:
– Propozim – Aktvendim për zgjedhjen e kryetarit dhe anëtarëve të komisionit për
financa dhe Buxheti të Këshillit të Komunës së Kumanovës
– Propozim – Aktvendim për zgjedhjen e kryetarit dhe anëtarëve të komisionit për
veprimtari komunale të Këshillit të Komunës.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст