Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Известување за пријавување на штети од невремето

Се известуваат граѓаните на територија на општина Куманово дека краен рок за пријавување на штети од обилните врнежи од дожд и невремето што беше во изминатиот перид е  до четврток (11.07.2024 година).  Граѓаните кои   имаат претрпено штети,  треба да  поднесат барање за каков вид на штета се работи преку архива на Општината или да се информираат на телефонскиот број  075/273-192

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст