Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Jавен повик за Здруженија и други правни лица, кои спроведуваат активности насочени кон лица со попреченост на територија на Општина Куманово

Документи за преземање

Јавен повик

Барање

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст