Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Jавна дебата за приоритетните области за поднесување на предлог проекти за вториот повик за ReLoaD

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Во врска со вториот повик во рамките на проектот ReLOaD, Ве информираме дека на 03.04.2019г.(среда), од 10 до 11 часот, во кружната сала на поранешна зграда на Комитет, ќе се одржи јавна дебата за приоритетните области за поднесување на предлог проекти за вториот повик. Ве покануваме да учествувате на јавната дебата и да дадете свое видување и сугестии за предлог на приоритетните области кои ќе бидат вклучени во насоките за поднесување на проекти по вториот јавен повик. Вашето присуство може да го потврдите на следниов Е маил: [email protected]

Со почит, Билјана Николовска Заменик координатор за ReLoaD

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст