Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

“Kënaqësitë futbollistike dimërore” për nxënësit e klasës së dytë dhe të pestë

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari Maksim Dimitrievski, ishte i pranishëm në garat futbollistike të organizuara për nxënësit e klasës së dytë dhe të pestë në kuadër të projektit “Kënaqësitë futbollistike dimërore”.

Garat mbahen dy ditë, në sallën e SHFK “Kristijan Karposh”, dhe organizohen nga Federata e Futbollit të Maqedonisë, Federata e Sportit Shkollor në Maqedoni dhe Lidhja Komunale e Sporteve në Kumanovë.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст