Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Këshilli i Komunës së Kumanovës uron Pashkët

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Të nderuar,
Në emrin tim dhe në emër të anëtarëve të Këshillit të KOmunës së Kumanovës, të gjithë krishterëve ua uroj Rilindjen e Krishtit – Pashkët. Dëshiroj që këto ditë feste t’i kaloni me shëndet, respekt dhe mirëqenie. Të gjithë së bashku të vazhdojmë të ndërtojmë jetë me paqe të plotë, respekt dhe unitet.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст