Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Komuna e Kumanovës e përgatitur për mirëmbajtjen dimërore të rrugëve

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari i Komunës Maksim Dimitrievski e ka mbikëqyrur mekanizimin e firmës që do të merret me mirëmbajtjen dimërore të rrugëve në qytet. Sipas tij, komuna është e gatshme të ballfaqohet me borën gjatë dimrit. Për atë qëllim, për një sezon, komuna ka ndarë 8.940.000,oo denarë dhe pesë milion denarë shtesë për NP “Pastrimi dhe gjelbërimi” për mirëmbajtje të sipërfaqeve publike qarkulluese.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст