Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Konferencë për shtyp e krytarit të Komisionit për shënim të festave dhe manifestimeve dhe ndarjen e shpërblimeve dhe mirënjohjeve

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari i Komisionit për shënimin e festave dhe manifestimeve dhe ndarjen e shpërblimeve dhe mirënjohjeve, Sasho Millkovski, në konferencë për shtyp shpalli fituesit e Çmimit të Nëntorit të Komunës së Kumanovës për vitin 2020.
Këtë vit lista e fituesve u shënua me meritë nga mjekë të shquar, të cilët luajtën një rol kryesor në periudhën nga fillimi i pandemisë предизвикана од COVID-19.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст