Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Konferencë për shtyp me rastin e Turnirit të parë Memorial Ndërkombëtar të Boksit Miroslav Petroviq 20 2021

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Sot, në ambientet e Komunës së Kumanovës, u mbajt një konferencë për shtyp në lidhje me Turneun e parë Memorial Ndërkombëtar të Boksit Miroslav Petroviq 2021, i cili do të mbahet nën kujdesin dhe iniciativën e Kryetarit dhe Këshillit të Komunës së Kumanovës dhe Federatës së Boksit të RMV, organizuar nga Lidhja Komunale e Sporteve Kumanovë dhe Klubi i Boksit Kumanova.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст