Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

KONKLUZIONET E QEVERISË PËR MASAT PARANDALUESE TË PËRHAPJES SË CORONA VIRUSIT

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Qeveraia e Republikës së Maqedonisë së Veriut, në mbledhjen e 15 – të, e shqyrtoi informacionin e Komitetit menaxhues për koordinim dhe menaxhim me kriza, për ndërmarrjen e masave dhe aktiviteteve shtesë për parandalim të përhapjes së korona virusit, me sugjerim të Komisionit për sëmundjet ngjitëse të Ministrisë së Shëndetësisë, dhe i miratoi këto konkluzione (shkarkoni KËTU)

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст