Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

KONKURS PUBLIK PËR ANGAZHIM TË REGJISTRUESVE DHE INSTRUKTORËVE RAJONAL

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

REGJISTRIMI I POPULLSISË, AMVISËRIVE DHE BANESAVE NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT 2021

linku:

Konkursi publik për angazhimin e regjistruesve dhe instruktorëve rajonal

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст