Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Kortezhi i Buzmit në Komunën e Kumanovës

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Me rastin e festës së madhe krishtere Buzmi, rreth 100 fëmijë, duke marshuar në kortezhin e Buzmit dhe duke kënduar këngën e krishtlindjeve “Zoti i përhershëm”, e vizituan Komunën e Kumanovës, duke e pritur hareshëm lindjen e Krishtit.

Kryetari Maksim Dimitrievski e priti kortezhin, kurse fëmijëve u dhuroi paketa për Buzmin, duke u dëshiruar shumë shëndet dhe fat në Vitin e Ri
Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст