Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Kryetari Dimitrievski në vizitë festive në Prilep

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari i Komunës së Kumanovës, Maksim Dimitrievski, vizitoi Prilepin, me rastin e aktiviteteve të parapara në kuadër të shënimit të 80 vjetorit të Ditës së Kryengritjes Popullore, 11 Tetorit. Për nder të kësaj feste, kryetari i Komunës ndoqi ngjarjen qendrore në sheshin “Metodija Andonov-Çento” dhe sulmin tradicional të improvizuar në qytet.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст