Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Kryetari Dimitrievski takohet me ministrin pa resor Askel Ahmedovski

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Në vizitë pune në Komunën e Kumanovës ishte Ministri Ahmedovski, i cili është i angazhuar për implementimin e strategjisë nacionale për përmirësimin e gjendjes së romëve. Me kryetarin Maksim Dimitrievski biseduan për gjendjen e popullatës rome në komunë, vendet ku jetojnë romët, infrastrukturën në atë pjesë të qytetit si dhe për projektet e përbashkëta në të ardhmen.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст