Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Kryetari i Komunës, Dimitrievski, e takoi fituesin e MOS

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari i Komunës së Kumanovës, Dimitrievski, u takua me Filip Naskovskin, nxënës në SHMKT “Nace Bugjoni” -Kumanovë, i cili fitoi vendin e parë në projektin për avancim të shkrim-leximit dixhital të të rinjve në RMV. Ai është përfaqësues i Maqedonisë në konkursin ndërkombëtar Microsoft Office Specialist. Komuna e Kumanovës ka siguruar provime falas për promovimin e shkrim-leximit dixhital tek të rinjtë, për tre vjet me radhë, për nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme komunale. Gara do të zhvillohet vitin e ardhshëm në Orlando, Florida.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст