Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Kryetari i Komunës së Kumanovës Maksim Dimitrievski realizoi takim me shahistin elitar – mjeshtrin e madh Aleksandra Dimitrieviq

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari i Komunës së Kumanovës, Maksim Dimitrievski, realizoi takim me shahistin elitar – mjeshtrin e madh Aleksandra Dimitrieviq nga Republika e Serbisë. Ky takim u ralizuar me rastin e organizimit të Turneut ndërkombëtar në shah për juniorë, deri në moshën 20 vjeçare. Në këtë turnir parashihet të marrin pjesë garues – shahistë nga të gjithë vendet e ballkanit. Organizimi do të bëhet nga Klubi i Shahut Kumanova, Aleksandra Dimitrieviq dhe Komuna e Kumanovës. I njëjti planifikohet të mbahet në fillim të muajit korrik, në Kompleksin Etno Selo Timçevski.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст