Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Kryetari i Komunës dhe ministri Sugarevski ndanë aktvendime për legalizim

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetari i Komunës Maksim Dimitrievski së bashku me ministrin e transportit dhe lidhjeve Goran Sugarevski, në hapësirat e Komunës së Kumanovës, ua dorëzuan aktvendimet për legalizim tridhjetë qytetarëve të komunës sonë.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст