Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Kryetari Maksim Dimitrievski viziton Komunën Çorllu (R. e Turqisë)

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Me rastin e festës kombëtare të Republikës së Turqisë, dhe me ftesë të kryetarit të ri të komunës së binjakëzuar Çorllu, z – ri Ahmet Sarikurt, Kryetari Dimitrievski është në vizitë në këtë qytet, i shoqëruar nga delegacioni i bashkësisë turke në Komunën e Kumanovës. При посетата Градоначалникот истакна:

– Në emër të qytetarëve të Komunës së Kumanovës, ia urova zgjedhjen kryetarit të ri. Biseduan për bashkëpunimin e deritanishëm në sferën e kulturës dhe bashkëpunimin e ardhshëm në kulturë dhe sport, si dhe bashkëpunimin e mundshëm ekonomik ndërmjet dy komunave. kryetari Sarikurt paralajmëroi një vizitë të mundshme i shoqëruar me një delegacion biznesi, me të interesuar për të investuar në Zonën Industriale të Kumanovës. Komuna Çorllu është komuna me rritje më të shpejtë në Republikën e Turqisë, ku çdo vit numri i banorëve rritet për 10.000 qytetarë me mbi 2.500 fabrika të vogla dhe të mesme.

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст