Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Kryetarja e Këshillit takohet me përfaqësuesit e OSBE/ODIHR – it

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Kryetarja e Këshillit, Atina Murgashanska, u takua me një delegacion nga OSBE/ODIHR, Misioni monitorues për zgjedhjet presidenciale në RMV. Monotoruesit afagjatë u njoftuan me strukturën politike dhe etnike të Këshillit të Komunës së Kumanovës si dhe relacionet e mira në komunën tonë shumë etnike, në funksion të procesit të ardhshëm zgjedhor.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст