Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Kumanova fitoi banorin e parë për vitin 2019

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

Sekretari i Komunës së Kumanovës Desanka Stoshevska vizitoi fëmijën e parë të lindur në Repartin e Gjinekologjisë dhe Akusherisë në Spitalin e Përgjithshëm – Kumanovë.

I porsalinduri i parë është një mashkull, i lindur në 00:10.

Sekretari i Komunës së Kumanovës Stoshevska përgëzoi nënën dhe familjen për fëmijën e dytë, duke i uruar shumë shëndet dhe lumturi. Familjes iu dha një llogari kursimi dhe dhurata të tjera të përshtatshme.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст