Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Kumanova – qytet i sportit për vitin 2019

Оваа објава е достапна и на: mkмакедонски

 

Kryetari Maksim Dimitrievski së bashku me të gjithë sportistët dhe klubet sportive në Kumanovë, në shtegun e atletikës në SHMK “Nace Bugjoni” mbajti konferencë për shtyp, pas kthimit me mirënjohje nga Brukseli për Kumanovën si: – Qyteti i Sportit për vitin 2019.

 

Back to top
Големина на фонт
Боја на контраст